Какво покритие има G23.NET?

Мрежата на G23.NET е хибридна и е базирана на безжични и кабелни връзки. Базовата структура е безжична и по тази причина услугите на мрежата могат да бъдат ползвани на цялата територията на град Русе, както и в околните райони, имащи пряка видимост към радиопредавателите ни.

Какво оборудване е необходимо за включване на компютър към G23.NET?

При варианта, в който ние Ви предоставяме безжичното оборудване Ви е необходима единствено стандартна мрежова карта. Ако желаете да се включите в мрежата с Ваша безжична техника, тя трябва да отговаря на изискванията на G23.NET. Цените са различни в двата случая.

 
 

Как са защитени потребителите на от хакерски и други атаки?

За гарантиране на сигурността са конфигурирани firewall пакети. Това предпазива клиентите на мрежата от директни опити за неправомерни атаки, но не ги защитава от вируси и "троянски коне".

Какви отстъпки предлага G23.NET на потребителите си?

G23.NET предлага отстъпки за мрежи, Internet зали, офиси с повече компютри и големи клиенти. За подробности, моля свържете се директно с нас.

Кои от ресурсите на даден потребителски компютър ще са "видими" и ще могат да се ползват от останалите потребители на G23.NET?

Всеки потребител на G23.NET може да предостави за ползване на останалите потребители тези ресурси, които сметне за необходимо.

 
 
Copyright © G23.NET Ltd. All rights reserved.
Created by Artvisia